فیس بوک در جریان جدیدترین کنفرانس مخصوص توسعه دهندگان خود به تعداد زیادی از قابلیت های جدید و در راه اینستاگرام (instagram) اشاره کرد که به عنوان نمونه ای از آن ها می توان به ویدیو چت اینستاگرام اشاره داشت. قابلیت تماس ویدیویی اینستاگرام جذابیت این شبکه اجتماعی را چندین برابر خواهد کرد.
ویژگی های جدید این شبکه اجتماعی شامل ویدیو چت instagram ، فیلترهای واقعیت افزوده سفارشی سازی شده به دست دیگران همچون افراد محبوب و شناخته شده و همچنین طراحی مجدد تب اکسپلور هستند.
برای استفاده از ویدیو چت اینستاگرام (instagram) می بایست به قسمت دایرکت بروید. از انجا خواهید توانست به صورت شخصی با یک فرد تماس ویدیویی برقرار کرده و یا به صورت گروهی این کار را انجام بدهید.حین برقراری ویدیو چت instagram به صورت گروهی می توان تا چهار نفر را در گفتگوی خود نگه داشت. برای این که یک فرد را به گروه اضافه کنید، آن مخاطب می بایست درون دایرکت خود حضور داشته باشد.
خوشبختانه برای جلوگیری از مزاحمت های احتمالی می توان دریافت نوتیفیکیشن حین دعوت کسی از ما برای انجام مکالمه تصویری در اینستاگرام (instagram) را به صورت فردی قطع کرد. همچنین می توان به صورت موردی افرادی را بلاک کرد تا قادر نباشند به شما درخواست برقراری ویدیو چت اینستاگرام ارسال کنند.
در تب اکسپلور که از طریق آن می توان به دل این شبکه اجتماعی زد و درونش چیزهای جدیدی مشاهده کرد، بخش هایی جدا گانه با عناوین مختلف در نظر گرفته شده است که می توان در میان آن ها اسکرول کرد. به عنوان نمونه بخش هایی تحت عنوان حیوانات و یا معماری وجود داشته و محبوب ترین هشتگ ها در حال حاضر نمایش داده خواهند شد.
با وجود جذابیت این دو قابلیت جدید مخصوصا ویدیو چت اینستاگرام (instagram) ، بهترین ویژگی تازه اضافه شده را باید فیلترهای واقعیت افزوده سفارشی سازی شده این شبکه اجتماعی دانست که همانند همیشه در بخش استوری قابل مشاهده هستند. اینستاگرام (instagram) برای نخستین مرتبه به دیگر افراد اجازه داده فیلترهایی جدید درست کنند. این کار ما را یاد زمانی می اندازد که در تلگرام اقدام به طراحی و ساخت استیکرهای سفارشی سازی شده و مخصوص به خود می کردیم!
instagram بعد از مدت ها تلاش، ارائه قابلیت استوری و سپس به روز کردن ویژگی های آن به صورت مستمر، سرانجام هفته پیش اعلام کرد تعداد کاربران فعال ماهیانه آن مرز یک میلیارد نفر را نیز رد کرده است! این هدف بزرگی بود که اینستاگرام سرانجام به آن دست یافت. در حال حاضر به جز فیس بوک، یوتیوب و اینستاگرام هیچ شبکه اجتماعی و پیام رسان دیگری بیش از یک میلیارد کاربر فعال ندارد.
منبع: صائین کالا نیوز
گوشی های سری گلکسی S سامسونگ همیشه درخور توجه هستند تا ما اوایل هر سال میلادی مشتاقانه در انتظار آن ها باشیم. سال 2019، دهمین سالگرد عرضه این محصولات در بازار خواهد بود و حالا باید گفت که جذابیت های نسل جدید این گوشی ها، سامسونگ گلکسی S10 دو چندان خواهد بود.
درست همانند عملکرد اپل با آیفون ایکس، انتظار می رود گوشی سامسونگ گلکسی S10 نیز محصولی بسیار ویژه و متفاوت از سایر پرچمداران این خانواده باشد. البته گوشی های گلکسی اس 8 و اس 9 نیز محصولات جذابی هستند، اما به عنوان محصولی که درخور جشن گرفتن دهمین سالگرد باشد، سامسونگ قصد دارد یک گوشی بسیار جذاب و ویژه را روانه ی بازار کند که متفاوت از تمام محصولات تولیدی آن ها خواهد بود.
اگر می خواهید بیشتر در مورد جدیدترین پرچمدار سامسونگ بدانید، ما در این مقاله شما را با آخرین اطلاعات و اخبار مربوط به این گوشی و هر آن چیزی که باید از آن بدانید، مطلع خواهیم کرد.
4 تیر ماه 97: سامسونگ سه مدل galaxy s10 معرفی خواهد کرد، یک سیستم دوربین سه گانه در این گوشی وجود دارد و از اسکنر عنبیه برای استفاده از اسکنر اثر انگشت زیر صفحه چشم پوشی خواهد کرد.
در گزارشی که از سوی Electronic Times به انتشار رسیده، ادعا شده که سامسونگ سال آینده نه دو مدل، بلکه سه مدل galaxy s10 را معرفی خواهد کرد. ارزان قیمت ترین عضو این خانواده با کد نام Beyond 0 از یک نمایشگر 5.8 اینچی برخوردار است که همراه با طراحی صفحه تخت به عرضه خواهد رسید. Beyond 1 دومین عضو این خانواده است که آن هم از نمایشگر 5.8 اینچی، اما از لبه هایی گرد نظیر آنچه که در گوشی گلکسی S9 دیدیم برخوردار است.
اما ستاره ی سال آینده محصولات خانواده سامسونگ گلکسی S10 صاحب کد نام Beyond 3 است که به یک نمایشگر 6.2 اینچی خمیده و دوربین سه گانه پشتی، چیزی که سامسونگ هیچگاه از آن استفاده نکرده بهره می برد. اگر از عرضه این محصول در سه مدل و وجود دوربین سه گانه بر روی قاب پشتی یکی از آن ها به اندازه کافی هیجان زده نشده اید، سایت The Bell روز گذشته در گزارشی مدعی شده است که در گلکسی اس 10 دیگر خبری از اسکنر عنبیه چشم نخواهد بود، در عوض سامسونگ از یک سیستم تشخیص چهره 3 بعدی (نظیر فیس آی دی آیفون ایکس) و یک اسکنر اثر انگشت زیر صفحه (نظیر آن چه که در ویوو X21 و ویوو نکس دیده ایم) بر روی این گوشی استفاده خواهد کرد.
تمام اطلاعات مهم
طی چهار سال گذشته سامسونگ هر ساله دو مدل از خانواده گلکسی اس را معرفی کرده است که به شرح زیر است:
همانطور که در بالاتر گفته شد، همراه با گلکسی اس 10 (galaxy s10) در سال 2019، انتظار می رود سامسونگ این روند را تغییر داده و از سه مدل با کد نام های Beyond 1،Beyond 2 و Beyond 3 به صورت همزمان پرده برداری کند.
شاید بزرگ ترین سوالی که در ذهن طرفداران سامسونگ گلکسی S10 وجود دارد، زمان عرضه آن باشد. اگر گلکسی اس 8 را مستثنا بدانیم که در رویداد ویژه ی خود سامسونگ معرفی شد، این غول کره ای معمولا از گوشی های پرچمدار سری گلکسی اس خودش در طول برگزاری کنگره جهانی موبایل که هر ساله در بارسلونا اسپانیا معرفی می شود، پرده برداری می کند.
زمان برگزاری نمایشگاه MWC 2019 از 25 الی 28 فوریه (6 الی 9 اسفند ماه) در شهر بارسلونا خواهد بود و شانس آن که ما برای نخستین بار این محصول را در کنگره جهانی موبایل ببینیم زیاد است. با این حال از آنجایی که سامسونگ گلکسی S10 یک محصول ویژه است، ممکن است سامسونگ همانند S8 آن را طی یک رویداد جداگانه به معرفی برساند. همچنین به نظر می رسد دو الی سه هفته پس از معرفی این محصول، شاهد عرضه آن در بازار باشیم. شاید سامسونگ تصمیم گرفته باشد این گوشی را در طول برگذاری MWC معرفی کند تا در اواخر اسفند ماه روانه ی بازار کند.
وقتی به بحث قیمت ورود می کنیم، سال آینده و همراه پرچمداران جدید سامسونگ نکات جالب توجهی وجود دارد. تا بدین لحظه سامسونگ هر ساله دو پرچمدار را عرضه کرده است. اما حالا خانواده سامسونگ گلکسی S10 صاحب 3 عضو است. در نتیجه قیمت های مختلفی را نیز شاهد خواهیم بود.
گلکسی اس 9 با قیمت پایه 720 دلاری عرضه شد و حدس ما این است که پایین رده ترین مدل گلکسی اس 10 نیز از قیمتی مشابه یا کمی پایین تر بین 650 الی 700 دلار برخوردار باشد. مدل میانی این خانواده با قیمت 800 الی 820 دلار و مدل بالارده آن نیز با قیمت 1000 دلار به عرضه در خواهد آمد.
منبع: صائین کالا نیوز
با اجرای طرح رجیستری ، تمام گوشی های تلفن همراه باید از مبادی رسمی وارد کشور شده و در سامانه تعیین شده ثبت شده باشند. در همین راستا لازم است در هنگام خرید گوشی موبایل اقداماتی را انجام دهید که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.
طرح رجیستری یا طرح ثبت شناسه گوشی های تلفن همراه از سال ها پیش مطرح شده بود، اما هر بار به دلیل عدم آمادگی زیر ساخت ها و مسئولان با شکست مواجه شد. در نهایت این طرح پر سر و صدا با آمادگی سیستم های فنی و زیر ساخت های لازم و مسئولان ارتباطات و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، از سال گذشته رسما آغاز به کار کرد. طرح رجیستری در ابتدا با آگاه سازی بخش های مختلف، پایش کل شبکه اپراتورهای موبایل و ثبت و مانیتورینگ آخرین شناسه های ترکیبی گوشی و سیم کارت از مهر ماه 1396 شروع شد و سپس برندهای مختلف به نوبت مشمول رجیستری شده و در نهایت تا فروردین و اردیبهشت امسال، تمامی برندهای تلفن همراه وارد این طرح شدند.
مسئولان می گویند با اجرای طرح رجیستری ، گوشی ها و تبلت های سیم کارت خوری که تا پیش از شروع طرح فعال شده بودند دچار مشکل نخواهند شد، اما پس از تاریخ های اعلام شده، تنها گوشی هایی که از مبادی قانونی وارد کشور شده باشند در شبکه اپراتوری فعال می شوند. بر همین اساس، لازم است خریداران در هنگام خرید گوشی به برخی نکات توجه داشته باشند و پس از اطمینان از اصالت و قاچاق نبودن گوشی موبایل، نسبت به خریداری اقدام کنند.
برای استعلام قانونی و یا غیر قانونی بودن روند واردات هر گوشی، خریداران باید با استعلام کد 15 رقمی IMEI از طریق سامانه ستاره 7777 مربع (#7777*) یا ستاره 4 مربع (#4*) اصالت گوشی را بررسی کنند. همچنین خریداران باید سریال دستگاه مورد نظر را به سامانه همتا به آدرس اینترنتی https://hamta.ntsw.ir اعلام کرده و از رجیستر بودن گوشی اطمینان حاصل کنند. اما در نهایت وظیفه رجیستر کردن دستگاه های موبایلی که در فروشگاه هستند، بر عهده فروشنده است و در صورتی که خریدار گوشی را خریده و با گذشت زمان اعلام شده از سوی مسئولان، دستگاهش غیر فعال شد، وی باید با استناد به فاکتور به فروشنده مراجعه و مشکل خود را حل کند.
در بدترین حالت اگر با وجود اطلاع رسانی های انجام شده، مشتری خبری از جزئیات طرح رجیستری نداشته باشد و بخواهد خرید کند، وظیفه دارد از فروشنده فاکتور بگیرد. در این شرایط و اگر پس از گذشت 30 روز گوشی از کار افتاد، باید به استناد فاکتور به فروشگاه مراجعه کرده و گوشی را با دریافت مبلغ باز گردانده و یا آن را با یک گوشی قانونی تعویض کند. در صورتی که فروشنده حاضر به انجام این کار نشود، راه هایی برای پیگیری قانونی این مساله در نظر گرفته شده است.
خرید مستقیم به این معناست که فروشنده به طور مستقیم، مالکیت دستگاه را از طریق کارتابل سامانه همتا به خریدار منتقل می کند. در این حالت، خریدار باید پس از مراجعه به فروشگاه برای خرید گوشی اقدامات زیر را انجام دهد:
1. دستیابی به شناسه IMEI دستگاه؛ این شناسه بر روی جعبه دستگاه و یا بدنه (معمولا زیر باتری) درج شده و همچنین شما می توانید با شماره گیری کد ستاره مربع 06 مربع (#06#*) از گوشی مورد نظر، به شناسه IMEI دست پیدا کنید.
2. شناسه IMEI گوشی را از طریق درگاه های ارتباطی با سامانه همتا (درگاه تحت وب، کد دستوری USSD که در بالا ذکر کردیم و یا تلفن گویا IVR) استعلام بگیرید و اصالت گوشی را بررسی کنید.
3. فروشنده باید از طریق درگاه های سامانه همتا (درگاه تحت وب، کد دستوری USSD یا تلفن گویای IVR)، مالکیت دستگاه را به خریدار منتقل کند.
4. پس از انتقال مالکیت، خریدار باید موجودی کالای خود را از طریق درگاه تحت وب سامانه همتا بررسی کرده تا از انتقال مالکیت دستگاه از کارتابل فروشنده به کارتابل خود اطمینان پیدا کند. توصیه شده که خریدار پس از خرید گوشی ، دستگاه را با استفاده از درگاه های ارتباطی با سامانه همتا فعال کرده و تست کند.
5. فروشنده وظیفه دارد همراه با گوشی و جعبه ی آن، کد فعال سازی را نیز به خریدار ارائه کند. لازم است خریدار برای اطمینان از محرمانه بودن کد مذکور، بلافاصله آن را از طریق کارتابل تغییر دهد.
خرید غیر مستقیم به روشی گفته می شود که در آن، مالکیت دستگاه به طور مستقیم به کارتابل فرد خریدار منتقل نمی شود، بلکه خریدار این انتقال مالکیت را با استفاده از کد فعال سازی انجام می دهد. در این حالت، خریدار پس از مراجعه به فروشگاه برای خرید گوشی باید اقدامات زیر را انجام دهد:
1. دستیابی به شناسه IMEI دستگاه از طریق روش هایی که در بالا گفته شد.
2. پس از استعلام اصالت دستگاه از طریق روش های گفته شده در بالا، فروشنده به همراه دستگاه، کد فعال سازی را به خریدار تحویل می دهد و اگر برای دستگاه به دلایلی کد فعال سازی وجود نداشت، باید از طریق درگاه های سامانه همتا اقدام به تولید کد فعال سازی برای دستگاه مورد نظر کند.
3. پس از فعال سازی دستگاه از طریق درگاه های سامانه همتا توسط خریدار، مالکیت دستگاه به وی منتقل شده و گوشی از فهرست موجودی کالای فروشنده حذف و به فهرست موجودی کالای خریدار منتقل می شود.
در این روش، فروشگاه مجازی به طور مستقیم مالکیت دستگاه را به کارتابل سامانه همتای خریدار منتقل می کند. خریدار پس از مراجعه به درگاه اینترنتی فروشگاه مجازی و رویت نماد اعتماد الکترونیکی آن، گوشی مورد نظر را انتخاب می کند و سپس باید اقدامات زیر را انجام دهد:
1. اصالت شناسه دستگاه را از طریق درگاه های ارتباطی با سامانه همتا استعلام بگیرید.
2. با وارد کردن شماره تلفن همراه و کد ملی خود، دستگاه را خریداری کنید. در این حالت، دستگاه با شناسه IMEI مورد نظر به طور مستقیم به کارتابل خریدار منتقل می شود.
در این روش، مالکیت دستگاه به طور مستقیم به کارتابل فرد خریدار منتقل نمی شود، بلکه خریدار از طریق کد فعال سازی مالکیت دستگاه را در اختیار می گیرد. خریدار پس از مراجعه به درگاه اینترنتی فروشگاه مجازی و رویت نماد الکترونیکی آن، دستگاه مورد نظر دارای شناسه IMEI را انتخاب می کند و سپس باید اقدامات زیر را انجام دهد:
1. اصالت شناسه IMEI دستگاه را از طریق درگاه های ارتباطی با سامانه همتا استعلام بگیرید.
2. پس از دریافت دستگاه به همراه کد فعال سازی، خریدار باید نسبت به کنترل تطابق شناسه IMEI گوشی در درگاه اینترنتی و روی جعبه یا دستگاه اقدام کند.
در این روش، فروشنده ی گوشی، شخصا و به طور مستقیم مالکیت دستگاه را از طریق کارتابل سامانه همتا به خریدار منتقل می کند. در این راستا، انجام اقدامات زیر ضروری است:
1. رویت شناسه IMEI دستگاه از طریق روش های گفته شده
2. انتقال مالکیت دستگاه به خریدار توسط فروشنده از طریق درگاه های سامانه همتا پس از استعلام اصالت دستگاه
3. بررسی موجودی کالا توسط خریدار پس از انتقال مالکیت (پس از فرایند خرید و فروش، شناسه IMEI گوشی جدید باید در کارتابل خریدار ثبت شود)
خرید غیر مستقیم از فروشنده
خرید غیر مستقیم روشی از خرید گوشی است که در آن مالکیت دستگاه به طور مستقیم توسط فروشنده به کارتابل خریدار منتقل نمی شود، بلکه خریدار از طریق کد فعال سازی انتقال مالکیت را انجام می دهد.
1. رویت و استعلام شناسه IMEI دستگاه از روش های گفته شده
2. اعطای تجهیز به همراه کد فعال سازی به خریدار
3. انتقال مالکیت دستگاه به خریدار
4. بررسی فهرست موجودی کالای خریدار از طریق درگاه تحت وب سامانه همتا و اطمینان از ثبت شدن IMEI گوشی جدید در کارتابل خریدار
1. اگر فرد پس از خرید گوشی متوجه شود شناسه ها با یکدیگر یکسان نیستند یا پیام غیر قانونی بودن گوشی را از طریق پیامک دریافت کرد، باید بلافاصله گوشی را به فروشنده عودت دهد.
2. در خرید اینترنتی و پس از تحویل گوشی، پیشنهاد می شود خریدار حتما اقدامات فوق را انجام دهد. در صورتی که پس از پرداخت هزینه متوجه مغایرتی در موارد بالا شدید تا 7 روز فرصت دارید گوشی را عودت داده و مبلغ پرداخت شده را دریافت کنید.
3. مصرف کننده نباید هیچ هزینه ای برای اقدامات فوق در راستای طرح رجیستری پرداخت کند و فروشنده حق ندارد به اسم رجیستری، هزینه ای از خریدار دریافت کند.
4. پس از فرایند خرید و فروش گوشی، شناسه IMEI گوشی جدید باید در کارتابل خریدار ثبت شود.
منبع: صائین کالا نیوز
قیمت خودرو در این هفته سیر نزولی داشته و با فاصله گرفتن از التهاب گذشته، شاهد کاهش قیمت خودروهای داخلی و خارجی بودیم. در ادامه، جدول آخرین قیمت خودرو در بازار ایران شامل خودروهای داخلی و وارداتی را مشاهده می کنید.
در روزهای اخیر بازار خودرو از التهاب گذشته فاصله گرفته و شاهد کاهش قیمت خودروهای داخلی و خارجی هستیم. سعید موتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودروی تهران اعلام کرد افزایش عرضه از سوی خودروسازان از دلایل کاهش قیمت خودروها در بازار است و در این شرایط، دلال هایی که به امید افزایش قیمت ها خودروها را انبار کرده بودند به هراس افتاده و از ترس کاهش قیمت، این محصولات را در بازار عرضه کرده اند. اکنون بازار خودرو آرام تر شده و التهاب هفته های اخیر از بین رفته است و پیش بینی می شود در آینده نیز شاهد کاهش هر چه بیشتر قیمت خودرو باشیم. از سوی دیگر، در حال حاضر مشتریان نیز دست از خرید خودرو برداشته اند تا قیمت ها معقول تر شود.
در چند روز اخیر در بازار آزاد، قیمت مزدا 3 حدود 40 میلیون، قیمت پژو 2008 حدود 50 میلیون، قیمت سراتو حدود 20 میلیون، قیمت ساندرو استپ وی اتوماتیک حدود 10 میلیون، قیمت ساندرو معمولی حدود 8 میلیون و قیمت پژو 206 حدود 4 میلیون تومان کاهش داشته است.
اما در حالی که بازار خودرو کم کم آرام می شد، امروز اعلام شد که واردات خودرو به صورت کامل (CBU) ممنوع شده و ارزی به آن اختصاص پیدا نمی کند که این مساله می تواند شوک جدیدی را به بازار خودروهای وارداتی وارد کند و مجددا منجر به افزایش قیمت خارجی ها در بازار کشورمان شود.
در هفته ای که گذشت، شرکت ایران خودرو با توجه به مجوز شورای رقابت، قیمت خودروهای زیر 45 میلیون تومان خود را افزایش داد. چری تیگو 7، لیفان ایکس 50 و لیفان ایکس 60 هم از جمله خودروهای چینی هستند که در این هفته با افزایش قیمت عجیبی مواجه شدند. در ادامه، جدول کامل قیمت خودرو در بازار ایران را مشاهده خواهید کرد:
رئیس اتحادیه دستگاه های مخابراتی از افزایش 30 تا 40 درصدی قیمت موبایل (mobile) به دلیل عدم تخصیص ارز دولتی به واردکنندگان در روزهای گذشته خبر داد. محبی همچنین اعلام کرد بازرگانان به جای واردات رسمی، گوشی مسافری می آورند.
مهدی محبی، رئیس اتحادیه دستگاه های مخابراتی از وضعیت نامناسب در بازار گوشی های تلفن همراه به دلیل نوسانات نرخ ارز در هفته های اخیر گلایه کرد. وی در این رابطه اظهار کرد بازار گوشی های موبایل (mobile) به دلیل عدم تخصیص ارز دولتی به این صنف و مشکلات واردات، دچار وضعیت وخیمی شده و در 20 روز اخیر شاهد افزایش 30 تا 40 درصدی قیمت موبایل (mobile) در بازار ایران بودیم.
مهدی محبی افزود به دلیل مشکلات موجود، واردکنندگان از واردات گوشی های موبایل به صورت رسمی خودداری می کنند. بازرگانان موبایل، کارت بازرگانی را کنار گذاشته و به صورت شخصی از طریق گذرنامه به صورت مسافری اقدام به واردت گوشی می کنند. در حال حاضر به دلایلی که مشخص نیست، سیستم گمرک باز است و هر مسافر با یک گذرنامه می تواند تا 5 هزار گوشی را به صورت مسافری وارد کشور کند. به همین صورت، بازرگانان با پرداخت عوارض گوشی مسافری نسبت به واردات گوشی اقدام می کنند و دست از واردات رسمی تجاری کشیده اند.
رئیس اتحادیه دستگاه های مخابراتی در ادامه بیان کرد:
تنها در صورتی که ارز 4200 تومانی به این صنف اختصاص داده شود، امکان بازگشت قیمت موبایل به قبل وجود دارد. این موضوع باید از سوی بانک مرکزی و وزارت صنعت پیگیری شود. هم اکنون نیز شنیده می شود برای این صنف، دلار 6500 تومانی در نظر گرفته شده است. چنانچه این اتفاق بیفتد نمی توان امیدوار بود که قیمت موبایل به قیمت اولیه خود بازگردد، اما در صورتی که دلار 4200 تومانی به این صنف تعلق بگیرد، وضعیت آشفته این بازار تا حدی آرام خواهد شد.
این در حالی است که روز گذشته لیست کالاهای مشمول دلار 4200 تومانی به طور رسمی توسط دولت منتشر شد و طبق آن، ارز دولتی به واردات موبایل، لپ تاپ و قطعات کامپیوتری نیز اختصاص پیدا خواهد کرد و به همین دلیل انتظار می رود در روزهای آینده، بازار موبایل کمی سر و سامان پیدا کند.
منبع: صائین کالا نیوز